Hey buurtgenoot,

Over een week is ons wijkfeest en het belooft een super leuke dag te worden. Op dit moment zijn er ruim 250 tickets verkocht om gezellig mee te barbecueën. Heb je nog geen ticket? Bestel uiterlijk zondag 30 juni je tickets en je ontvangt €5,- korting per ticket.

Aanmoedigen van oranje
En voor de voetballiefhebbers…. Mocht het Nederlands elftal zich komende dinsdag plaatsen voor de kwart finale, dan zorgen wij voor een groot scherm zodat je niet de wedstrijd hoeft te missen. Doe jij je oranje shirt aan?

Consumptiebonnen
Van tevoren kun je alvast consumptiebonnen kopen in de shop waar je ook je BBQ ticket(s) besteld. Tijdens het feest kun je ook altijd consumptiebonnen kopen. Let op: alleen pinbetalingen zijn mogelijk.

ActiviteitenIn de middag organiseren we allerlei activiteiten voor jong en oud. Voor sommige activiteiten, zoals vlottenbouwen en de SUP-clinic, moet je je wel van tevoren aanmelden. De rest van de activiteiten zijn vrij toegankelijk. Helaas gaat de Zumba-les niet door. Meld je z.s.m. aan voor de wateractiviteiten.

De vlag uit!Wij hijsen in de 4 vlaggenmasten in de wijk de vlag.Doe je met ons mee? Het zou leuk zijn als de vlag zaterdag door de hele wijk wappert.

We zien je graag zaterdag voor een dag vol plezier en gezelligheid!

Deel met: