Op zaterdag 6 juli vieren we een fantastisch wijkfeest in Blitsaerd, georganiseerd door het Wijkpanel Blitsaerd. Dit evenement is speciaal voor alle bewoners van de wijk en belooft een dag vol plezier, activiteiten en saamhorigheid te worden.

Activiteiten voor Jong en Oud

Het feest begint met diverse sportieve activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Of je nu van sport houdt of gewoon op zoek bent naar een leuke tijd met je buren, er is voor ieder wat wils. Voor de kleintjes is er om 16.00 uur een magische show van een goochelaar. Kinderen kunnen gerust hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen voor deze betoverende ervaring.

Gezamenlijk Barbecueën

Naarmate de avond vordert, gaan we samen barbecueën. Dit is het perfecte moment om te genieten van heerlijk eten en gezellig bij te praten met je buren. Voor de barbecue moet je wel van tevoren een ticket kopen. Deze zijn eenvoudig te bestellen via de website.

Muziek en Dans

Geen feest is compleet zonder muziek! Tijdens de barbecue zorgt livemuziek voor een gezellige sfeer. En als de avond valt, sluit een DJ het feest swingend af. Trek je dansschoenen aan en kom meegenieten van de feestelijke beats die door de wijk zullen klinken.

Vrijwilligers en Sponsors

Dit geweldige evenement kan niet plaatsvinden zonder de hulp van vrijwilligers en de steun van sponsors. Wil je een handje helpen tijdens het feest? Meld je dan aan als vrijwilliger via de website. Bedrijven die het feest willen sponsoren, kunnen ook contact opnemen voor meer informatie over sponsormogelijkheden.

Contact en Vragen

Voor meer informatie over het programma, het kopen van BBQ-tickets of het aanmelden als vrijwilliger, kun je terecht op de website van het Wijkfeest Blitsaerd. Heb je nog vragen? Het organisatieteam staat klaar om je te helpen via de contactgegevens op de website.

Laten we er samen een onvergetelijke dag van maken en genieten van alles wat onze prachtige wijk te bieden heeft. Tot ziens op 6 juli bij het Wijkfeest Blitsaerd!

Deel met: