Het is tijd om de smaken van onze buurt te verkennen en een culinaire reis te maken! Meld je aan als deelnemer (gast) of als kok (gastheer/vrouw).

Wat kun je verwachten?
Uiteten in Blitsaerd bij buren of kokkerellen voor buren. Jij kan je opgeven als deelnemer of als kok. De koks vertonen hun culinaire kunsten met een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht die de smaakpapillen verwennen. Elke gang wordt geserveerd door een andere kok op een andere locatie, waardoor je in de gelegenheid bent om nieuwe buren te ontmoeten. Het belooft een smaakvolle en gezellige avond te worden!

Aanmelden en hoe het werkt
Meld je uiterlijk aan op zondag 31 maart door op onderstaande button te klikken. In het weekend van 6/7 april ontvang je een bevestiging met alle details, waaronder jouw toegewezen definitieve rol.

De deelnemers worden op zaterdag 13 april vanaf 18.00 uur verwacht op het eerste adres. Exacte locaties en voor welke gang je hoe laat verwacht wordt ontvang je een week van te voren.

Walking Dinner vindt plaats met gesloten beurs. Mocht je het leuk vinden om als deelnemer een aardigheidje mee te nemen voor de koks dan kan dit uiteraard.

Deel met: