Houd jij er ook van om in een schone en opgeruimde wijk te wonen? Merk je regelmatig zwerfafval op in de berm of in het water? Laten we samen de handen uit de mouwen steken en Blitsaerd weer schoon en vrij van afval maken! Kom op woensdagavond 24 april van 18.30 tot 20.30 uur helpen om zwerfafval op te ruimen en onze wijk nog mooier te maken.

Geef je vóór vrijdag 19 april op door een e-mail te sturen naar m.ijff@windgroep.nl of info@deblitsaerder.nl.

Blitsaerd West is momenteel redelijk schoon, maar als je goed kijkt, zie je toch her en der afval liggen, zowel op het land als in het water. Blitsaerd Oost, waar volop wordt gebouwd, heeft te maken met bouwafval dat door harde wind de wijk in waait en in het water belandt. Als projectontwikkelaar Windgroep en het wijkpanel hechten we veel waarde aan een schone leefomgeving en daarom organiseren we deze schoonmaakactie. We vragen slechts twee uur van je tijd, maar jouw deelname kan een blijvende impact hebben op onze wijk.

Wat kun je verwachten?
Wij zorgen voor elektrische bootjes zodat we door de watergangen van Blitsaerd kunnen varen om bouw- en zwerfafval te verzamelen. Heb je zelf een boot die je wilt inzetten voor deze actie? Geef dit dan aan bij je aanmelding. Daarnaast voorzien we in handschoenen, afvalgrijpers en vuilniszakken. Het verzamelde afval brengen we om 20.30 uur samen bij de brug over de Bonkevaert (oostelijke gedeelte).

Laten we samen werken aan een schone en prettige woonomgeving voor iedereen in Blitsaerd! Jouw hulp maakt echt het verschil.

Deel met: