Stel je voor, gratis culturele teambuilding met je collega’s in Leeuwarden en zet tegelijkertijd je bedrijf/organisatie op de kaart! Werk met z’n allen aan een prachtig groot kunstwerk voor de stad Leeuwarden!

Het Fries Straatfestival maakt dit mogelijk! 

Het jaarlijks terugkerende Fries Straatfestival haalt de bijzondere Franse kunstenaar Olivier Grossetête naar Leeuwarden met zijn productie Monumental Constructions (MC). Hij strijkt neer op het Oldehove Kerkhof en dit wordt de ultieme eyecatcher van het Festival.

Wat is Monumental Constructions (MC)?

MC is een participatief bouwproject waarbij jij en vele anderen worden uitgenodigd om samen te bouwen. Met enkel menselijke energie en spierkrachten bouwen we met dozen een prachtig bouwwerk, zonder kraan of machine. Mis deze unieke ervaring niet! Het bouwwerk wordt zaterdag 25 mei opgebouwd en is de hele dag en nacht te bewonderen. Ook op zondag 26 mei word je uitgenodigd om samen met ons het bouwwerk neer te halen.     

Wij zijn op zoek naar creatieve bouwers! 

Wil jouw bedrijf/organisatie onderdeel zijn van dit grote kunstproject? 

Hoe werkt het?

In de Harmonie wordt het kunstwerk gebouwd op 21 t/m 24 mei. Op 25 mei tijdens het FSF wordt het kunstwerk op de Oldehove kerkhof in elkaar gezet. Zondag 26 mei wordt het gebouw weer afgebroken. Voor al deze dagen zoeken wij bouwers! Jullie kunnen dus een halve dag tot maximaal 6 dagen mee helpen. 

Teambuilding/zichtbaarheid 

Samen met je team werk je mee aan een prachtig kunstwerk o.l.v. kunstenaar Olivier  Grossetête. Het uiteindelijke resultaat is te bekijken op zaterdag 25 mei tijdens het Fries Straatfestival. Wees vrij om in bedrijfskleding te komen en social media te gebruiken om het bedrijf hiermee op de kaart te zetten. 

Graag komen we met jullie in contact om te zien of dit wellicht iets is wat bij het bedrijf of organisatie past. Zijn jullie nu gelijk al enthousiast? Meld je dan aan via het inschrijfformulier! Deelname is dus gratis! 

Deel met: