Blitsaerd

17 jaar geleden op 22 december 2006 werd de eerste woning opgeleverd.

Blitsaerd heeft afgerond een totaal oppervlak van 124 hectare, waarvan 105 hectare land en 18 hectare water.

Het aantal inwoners in Blitsaerd is met 705 personen gestegen. Van 325 inwoners in 2013 tot 1030 inwoners in 2022. Het aantal inwoners is het aantal personen zoals op 1 januari 2023 in het bevolkingsregister vastgelegd stond. Er staan nu 337 woningen, en er wonen 270 kinderen tot 15 jaar en 105 jongeren tussen de 15 en 25 jaar in de wijk.

Wees als eerste op de hoogte van een update: volg ons op Twitter.

Laatste nieuws

Beste bewoners,

 

Zoals u wellicht heeft vernomen was tot onze spijt het wijkpanel niet langer actief / minder actief in de wijk. Door verschillende omstandigheden hebben de vorige bestuursleden/ leden helaas moeten besluiten hun functies neer te leggen. Tot op heden zijn deze functies nog steeds niet definitief ingevuld. Er zijn een aantal bewoners die deze posities nu in tijdelijkheid bekleden omdat zij graag willen dat het wijkpanel blijft bestaan.

 

Blitsaerd is een wijk in ontwikkeling met vele mogelijkheden en wordt groter en groter. Het wijkpanel is er om onderlinge aansluiting en afstemming te houden met de bewoners. Daarnaast fungeert het wijkpanel als schakel tussen de bewoners, de gemeente en de windgroep. Belangrijke gespreksonderwerpen kunnen op deze manier bij die partijen onder de aandacht worden gebracht en andersom.

 

Eén van de doelen die wij als bestaande leden van het wijkpanel voor ogen hebben is het opzetten van verschillende werkgroepen die een specifiek onderdeel voor hun rekening nemen binnen de wijk. Hierbij zal het bestuur als spin in het web fungeren en de onderwerpen, wensen en belangen van iedereen die in Blitsaerd woont koppelen. Het bestuur

 

wenst onderlinge samenwerking te stimuleren en te faciliteren. Wij zijn dan ook benieuwd naar welke onderwerpen en activiteiten jullie als bewoners de meeste behoefte hebben. Mocht u ideeën/wensen hebben of willen deelnemen aan een werkgroep dan horen wij dat graag van u, bijvoorbeeld door te mailen naar wijkpanel@deblitsaerder.nl of het contact formulier in te vullen

 

Met vriendelijke groet,

 

Wijkpanel Blitsaerd

Abonneer op de Nieuwsbrief!!!

Wil je niets missen? Abonneer je hier op de nieuwsbrief.

Naam
E-mail
Adres